10x Leuke dingen #18: op de radio, plantenmoeder en leuke shirts

Kop

Voor ik het wist had ik weer 10 Leuke dingen verzameld, goed bezig dacht ik zo! Ik begin met toffe nieuwe muziek, maar ook komt er toffe kleding voorbij (met egeltjes en eekhoorns omgwtfaaah), ben ik plantenmoeder geworden en ben ik verliefd op een game. Hashtag nerd.

1. Gisteravond kwam de nieuwe single van Editors uit. En oh, wat is ‘ie weer gaaf! Ik vind het zo tof dat ze weer elektronische dingen doen. Ze staan over een tijdje drie keer in de HMH. Ik heb voor twee avonden kaartjes waarvan ik er één sowieso ga. De ander misschien, als ik gek ben! 3fm draaide het nummer gisteren natuurlijk ook, ik smste iets en moest toen maar even vertellen hoe tof ik het vind. Ze moeten altijd mij hebben met die dingen lijkt het haha.

2. Langzaam maar zeker komen merken met nieuwe collecties, zo ook Armed Angels. Ik ben zo dol op Armed Angels! In deze shoplog zag je al dat ik heel wat van het merk kocht. Vooral hun shirts met dieren erop vind ik fantastisch. Kijk nou, een egel! En een eekhoorn! HALLOOO. Die trui is ook fantastisch. Ik ga dit zeker niet allemaal kopen, maar een aantal aankoopjes voor de winter: van mij mag het. Ik ontdekte dat er in de Zwanestraat in Groningen een winkel zit met allerlei toffe merken, waaronder Mud jeans en Armed Angels. Hoe kan ik dat gemist hebben?! Daar ga ik heel snel eens naartoe, het heet Koko Toko.

Armed angels shirts

3. Sorbetijs. Al het ijs is leuk, maar sorbetijs is extra leuk omdat het vegan is! Ik kocht laatst een bak bij AH in de Bonus in Mango/Passievrucht. Geniaal! Ik vind passievrucht heerlijk, maar de substantie te freaky voor woorden, dus alles wat naar passievrucht (en mango) smaakt is awesome.

4. Ik kocht een plant. OMG IK BEN PLANTENMAMA. Ik heb er eindelijk een beetje ruimte voor gemaakt, zoals je hieronder kunt zien. Ik maakte een leuk plekje met een poster van Ryan Adams en twee posters aan de muur van Oktoberdots. Wat voor soort plant het is… geen idee (weet iemand het?). Hij heeft allemaal kleurtjes in zijn bladeren, echt heel mooi <3. Laatst hingen alle bladeren opeens omlaag, schrok me een hoedje (falende plantenmama). Ik gaf hem meteen water en binnen een paar uur stonden de bladeren weer rechtop. Zo gaaf vind ik dat!

IMG_6020

5. Ik word er zo blij van als ik vanuit onverwachte hoek hoor dat iemand mijn blog volgt. Ik heb geen idee hoeveel mensen uit mijn vrienden- en kennissenkring mijn blog lezen en als dan blijkt dat iemand dat doet… aaah dat vind ik zo leuk!

6. Tomb Raider. Oh man, waarom ben ik hier aan begonnen? Ik kocht de game een jaar geleden in de Steam sale voor een paar euro, maar ging het nooit spelen. Tot een tijdje terug dus. En ik vind het geweldig. Maar ik word er ook gespannen van en krijg hoofdpijn als ik niet oppas haha. Ik ben nu ruim over de helft van de game en vooral het avontuurlijke en de puzzels vind ik fantastisch. De schietende mannen vind ik iets minder en die komen er steeds meer helaas. Ook werd het laatst vrij ranzig en eng. En als ik een game eng vind stop ik met spelen, ik trek dat echt niet. Vervolgens kijk ik naar een walkthrough op YouTube zodat ik weet dat het allemaal wel meevalt (niet doorvertellen).

IMG_6040Deze foto is een beetje crappy, omdat ik ‘m met mijn telefoon maakte. Het is dus geen screenshot!

7. Ik verkoop mijn studieboeken. Leeeeuk, not. Wat wel leuk is, is dat ik er al een paar verkocht heb! Eerst hoorde ik maar niets, maar de afgelopen dagen heb ik er een paar verkocht. Yay! Ik wil er graag vanaf, want ik heb er weinig meer aan en het is toch een heleboel papier en inkt. Het lukt me niet om álles te verkopen, dus ik ben wel benieuwd of jullie nog een goed doel hebben voor oude (studie)boeken? Een kunstenaar? Iemand die iets met het papier wil doen? Let me know!

8. Voor iemand die gewoon alleen achter haar computer zit moest echt belachelijk hard om dit filmpje lachen. Zegt genoeg, toch?

I'm so happy I could make so many of you laugh! Thank you for all of the love! #thelifeofroux

A post shared by Roux the Pomeranian (@roux_pom) on

 

9. Ik bestelde maandag nog snel een wit t-shirt om te dragen naar het Haldern pop festival komend weekend (daarover morgen meer!). Het wordt weer honderd miljoen graden en ik vind het dan altijd lastig wat ik aan moet trekken/hoe te combineren. Het werd een shirt van Geitenwollenshirts wat sowieso een ontzéttend leuke webshop is trouwens. Hun service is ook heel snel en fijn. Mijn adres pakte niet in het systeem en het mailcontact was razendsnel. Een handgeschreven kaartje is ook altijd +1 en ik moest hard lachen om het plukje stro in de envelop :D. Ik heb het shirt even snel gepast, maar nog niet echt uitgeprobeerd, maar ik denk dat ik er heel blij mee ga zijn. Ik ben benieuwd hoe lang ‘ie wit blijft…

IMG_6116Check het plukje stro. Dan ben je toch geniaal als webshop? Bèèèh <3.

10. Tijd voor de GIF! Ik koos deze, omdat ik wilde dat mijn hondje dit had haha. Die is ook blind en kan dit soms wel gebruiken!

 

Soms verzamel ik mijn Leuke dingen heel langzaam, maar deze had ik zo bij elkaar! Dat is een goed teken :). Welk Leuk ding schiet jou te binnen? Hoe meer leuks, hoe beter!

 

6 gedachten over “10x Leuke dingen #18: op de radio, plantenmoeder en leuke shirts

 1. Godelieve

  Die laatste voor dat blinde hondje vind ik een geweldig goede uitvinding!
  Zou je dit niet via de dierenarts kunnen kopen.
  Tomb Raider is ook niet echt mijn ding maar mijn oudste zoon heeft ze allemaal en vindt ze helemaal geweldig. Die heb ik ook in de Steam sale voor hem gekocht ooit.

  Er zijn zoveel leuke dingen Ik geniet van mijn lieve hondjes. De lieve reacties die ik krijg op mijn blog. Heerlijk wegduiken in een mooi boek. Een lief kaartje krijgen van mijn schoonzusje die binnenkort 50 jaar getrouwd is.

  Reageren
 2. Miriam

  Dat hondje in dat gifje: super schattig!! En handig natuurlijk… leuke shirts met die dieren idd. Ben benieuwd of je weer beetje bijgekomen bent nu van Haldern ;p

  Reageren
 3. Sheila

  Lara rules!! Ik kan me haar aller eerste game nog herinneren. Toen had ze puntige tieten en een vierkant hoofd. Maar wat gaaf, een chick in de hoofdrol van een adventure game. Nu vind ik haar nog steeds stoer en haar games zijn fantastisch. De nerd in mij begrijpt jou volkomen!

  Reageren
  1. Michelle Bericht auteur

   Haha jaaaa, ik weet het ook nog! Ik ging het altijd spelen bij een vriendinnetje. Nouja, ik keek alleen eigenlijk. Durfde zelf niet :P.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *