10x Leuke dingen #19: Terschelling, lui eten en een konijn

Al een eeuwigheid heb ik weer tien leuke dingen verzameld en nu zet ik ze eindelijk op ‘papier’! Ik heb het behoorlijk druk momenteel, dus helaas is mijn blog iets stiller. Ik doe mijn best! Vandaag laat ik je weten of mijn plant nog leeft, vertel ik over Terschelling (daar ga ik vandaag heen!) en verbreek ik het met-een-knuffel-slapen taboe, als die al bestond. Enjoy! 

1. Allereerst zeer cruciale info: mijn plant leeft nog!!1 In mijn vorige Leuke dingen vertelde ik je dat ik een plant heb gekocht. Dat is alweer zo’n twee maanden geleden. Woah.

2. Tijd voor een muziekje! Er komt zoveel toffe muziek uit en ik wilde eerst Wild van Troye Sivan laten zien/horen. Misschien komt hij later nog eens wat uitgebreider langs, want Troye is echt te leuk. Maar ik ga nu toch voor iets anders! Stereophonics. Over een paar weken zie ik ze ein-de-lijk weer live en het nieuwe album is uit. En eigenlijk is een van de singles, C’est la vie, nu pas ‘geland’ bij me. Waarom is dit geen enorme hit?! Zo heerlijk! Het liedje begint trouwens pas na ruim een minuut.

3. Starten met mijn onderzoek leek al wennen te zijn, maar inmiddels heb ik het ook heel druk met andere dingen. Leuke dingen! Allerlei toffe dingen ’s avonds en in een weekend, dat ben ik niet gewend. Ik ben best wel moe, maar ik geniet er ook van. Dus yay for that!

4. Een van die leuke bezigheden verdient zijn eigen plekje. Ik ga namelijk vandaag (!) met Carleyn naar terschelling. JAAA, ZO LEUK. We gaan natuurlijk naar het strand, naar de kroeg (die zijn daar wel, toch?), lekker eten èn, jaja, paardrijden! Zin in! Mocht je nog een niet-te-missen tip hebben: kom maar op. We zijn er tot en met zondag, dus dit wordt ongetwijfeld een tof weekend.

5. Chris Pratt. Oef. Ik vond hem al leuk, maar hij wordt steeds leuker. Laatst heb ik Guardians of the Galaxy weer gekeken, wat een toffe film blijft dat. Toen ik naar een foto zocht belandde ik op zijn Instagram en vond ik dit, enjoy:

 

6. Slapen met een knuffel is awesome. En ja, ik doe dat vaak. Als je dat raar vindt, zit je gewoon in een ontkenningsfase, trust me.

7. Markiplier. Ik ontdekte hem door Lianne en ben haar dankbaar. Wat is hij tof zeg! Ik heb zijn gameserie waar hij Until Dawn speelde met veel plezier gevolgd. Helaas maakt hij nu eventjes geen video’s vanwege iets tragisch in zijn vriendenkring, maar ik wilde alsnog graag Mark hier noemen. Naast gamevideo’s maakt hij ook allerlei andere dingen. Van ‘simpele’ challenges tot uitgebreidere video’s. Hij doet soms mega overdreven en soms weer heel rustig en oprecht. Beide doet ‘ie geweldig! Het klopt gewoon of zo! En zijn stem, wów, zo goed. Zijn haar is hieronder roze als soort challenge voor charity, niet echt de normale look zeg maar, haha.

Pinkiplier has arrived!

A post shared by Markiplier (@markipliergram) on

 

8. Eenpotspasta. Ja, serieus. Ik hou van lekkere dingen koken (en vooral eten), maar het gedoe er omheen: bah. Vaak overweeg ik gerechten en maak ik ze niet omdat ze teveel afwas opleveren, ja echt. Pasta maken in één pan is dus een geniale uitvinding voor mij. Hier vind je een voorbeeld van een goed receptje! Zelf maak ik het steeds weer anders en ben ik nog een beetje ‘op zoek’, wie weet dus binnenkort mijn eigen versie!

9. Nog zin in wat vermaak? Check hoe Miranda Sings in de zeik wordt genomen door Shane Dawson. Ik vind Shane niet áltijd leuk, maar dit is prachtig!

10. Volgens mij is onderstaande GIF een klassieker, maar dat maakt ‘m niet minder leuk. Konijnie!

 

En nu: op naar Terschelling! Ik heb er superveel zin in. Hopelijk kan ik jullie een beetje op de hoogte houden via Twitter en Instagram. Tot volgende week!

5 gedachten over “10x Leuke dingen #19: Terschelling, lui eten en een konijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *