Dit is een konijnenboek

1

Een paar weken geleden vond ik dit “boek” bij mijn ouders, ergens in een verhuisdoos. Ik schreef het toen ik in groep 2 zat en mijn schrijfskills waren al fantastisch. Nee maar echt. Oké, niet echt, maar dit is zo schattig! Ik begon vaak vol enthousiasme aan iets creatiefs, maar het kostte enorm veel energie (perfectionist, zelfs toen ik 5 was al) en mijn geduld raakte meestal al snel op. Dat zie je ook in dit boekje…

2

Er staat, ongeveer dan: ik heet bruintje en ik heet grijsje. joepie. we gaan weg. w gaan weg. weet je waar we heen gaan. nee. we gaan naar het zwembad.

En rechts: naar welk zwembad. naar alven o. 

Met “alven” bedoel ik Alphen aan de Rijn… Op de tekening zie je m’n vader aan het stuur in de auto (ja dat is een auto, shut up), te herkennen aan zijn pijp (gadverdamme).

3

ik heb me badpak. en ik ??? me zwembroek.

De streepjes tussen de woorden zijn waarschijnlijk neergezet, omdat de “spaties” niet groot genoeg waren. Zoals je ziet was mijn geduld hier al een beetje op.

4

Eeeh?

5

Huh?

6

Spannend verhaal hoor.

7

Ach kijk, ze zijn er!

8

Epiloog?

9

Uit!

De nietjes zijn echt helemaal verroest en het verbaast me dat het boekje verder nog in aardige staat is. Heel leuk om dit terug te vinden! Dit was dus de start van mijn bloeiende schrijfcarrière. Oké, aan die carrière moet ik nog even werken, maar het gaat gelukkig wel al íets beter!

15 gedachten over “Dit is een konijnenboek

 1. Sas

  Haha wat schattig! Altijd leuk om zulke oude dingen te zien.. Ik heb ook nog geschreven boeken van mezelf van vroeger… Met tekeningen en al

  Reageren
 2. Lisa

  Haha wat schattig! Ik was vroeger ook echt 24/7 verhalen over dieren aan het schrijven… was ik nu nog maar zo productief, haha

  Reageren
 3. Eef

  Wat een leuke blog heb je! Ik kwam hem tegen op mijn internetsites-die-ik-ooit-nog-moet-bekijken lijst die ik aan het doorgaan ben (waar alle leuke sites op staan die ik tegenkom en waar ik op dat moment geen tijd voor heb of zin in heb) en heb net diverse posts gelezen, vol herkenbaarheid variërend van ‘hé dat shirt heb ik ook!’ tot ‘ojaaa ik keek ook altijd met iemand anders mee met Tomb Raider’ en ‘omg ik wil ook het noorderlicht zien’. Zo leuk :D. Ik hoop dat er ooit weer nieuwe posts verschijnen!

  Reageren
  1. Michelle Bericht auteur

   Hoi Eef! WAT LEUK. Ik vind dit zo leuk om te lezen <3. Ik ben er mee bezig en wil heel graag weer gaan bloggen. Ik ben net een nieuwe studie begonnen dus daar ligt de focus op nu. Spoiler alert: heb het noorderlicht inmiddels gezien haha! (En mn reis gevlogd YAY, nu nog verder met editen...) Hopelijk tot snel? Ik ga m'n blog reanimeren, beloofd!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *